
#tsoulotip: Εάν το μείγμα για τη βάση,μας βγεί στεγνό μπορούμε να προσθέσουμε παραπάνω χουρμά.Εάν μας βγεί πιο υγρό προσθέτουμε παραπάνω καρύδι.
ΥΛΙΚΑ
Για τη βάση
200 γρ. καρύδια
1 κ.γ. αλάτι
280 γρ. χουρμάδες ,χωρίς το κουκούτσι
Για τη γέμιση
230 γρ. κάσιους
Χυμό από ένα λεμόνι
3 κ.σ. ελαιόλαδο ή γάλα καρύδας
120 ml. σιρόπι σφενδάμου
½ κ.γ. αλάτι
90 γρ. πουρέ κολοκύθας
1 κ.γ. κανέλα,τριμμένη
1 κ.γ βανίλια,εκχύλισμα
½ κ.γ. τζίντζερ,σε σκόνη
¼ κ.γ. μπαχάρι.τριμμένο
¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο,τριμμένο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com