Ψαρονέφρι Wellington
Μια νόστιμη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη.
#tsoulotip: Πριν το ψήσουμε θα μπορούσαμε να βάλουμε το wellington για 2 ώρες μέσα στο ψυγείο ώστε να ξεκουραστεί λίγο το κρέας και το φύλλο να γίνει πιο τραγανό
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για το Wellington
2 Κομμάτια ψαρονέφρι
1 Συσκευασία φύλλο σφολιάτας
5-6 κ.σ. Ελαιόλαδο
2 Κρόκους αυγών για το άλειμμα
10 Φέτες προσούτο
4 κ.σ. Μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το Ντιξέλ μανιταριών
1 Κιλό λευκά μανιτάρια
50 γρ. Βούτυρο για το σοτάρισμα
60 ml. Κρέμα γάλακτος
4 Κλωνάρια δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα
2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com