#tsoulotip: Αφήνουμε τις φακές να πάρουν μία βράση στην αρχή για να βγουν πιο ελαφριές.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. Φακές
1 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 Καρότα, ψιλοκομμένα
1 Σέλερι, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. Πελτέ ντομάτας
200 γρ. Ντομάτα κονκασέ
50 ml. Κόκκινο κρασί
1 κ.γ. Ρίγανη, ξερή
2 Φύλλα δάφνης
1 lt. Νερό
Ξύδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Για το σερβίρισμα
Φέτα
Ψωμί
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com