Τρουφάκια με σοκολάτα κουβερτούρα

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη

#tsoulotip: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το μέλι με σιρόπι σφενδάμου.



ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τα τρουφάκια

250 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

230 ml. Κρέμα γάλακτος

25 γρ. Μέλι

2 κ.σ. Βανίλια, εκχύλισμα

¼ κ.γ. Αλάτι

Υλικά για την επικάλυψη

300 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη

100 γρ. Κακάο, κοσκινισμένο



Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2025 Astrology.gr - All rights reserved