#tsoulotip: Καθαρίζουμε το κεφάλι από την πέτσα. Δεν βράζουμε το χταπόδι πολύ για να μη σκληρύνει.
ΥΛΙΚΑ
1 Χταπόδι 1,5-2 κιλά περίπου
1 Κρεμμύδι μεγάλο κομμένο σε κάθετες λεπτές φέτες
1 Φινόκιο κομμένο σε κάθετες λεπτές φέτες
1 Μεγάλο καρότο κομμένο σε κάθετες λεπτές ροδέλες
100 γρ. Ελαιόλαδο
2 κ.σ. Ξύδι Balsamico
2 Φύλλα δάφνης
400 γρ. Ντομάτα κονκασέ
1/2κσ. Πιπέρι κόκκους
6 κλ. Θυμάρι μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
Aλάτι
Για το σερβίρισμα:
Θρυγανισμένο ψωμί
Ελιές
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com