Καλαμάρι γεμιστό με ρύζι και σπανάκι από τον Γιώργο Τσούλη
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή.
#tsoulotip: Προτού μαγειρέψουμε τα καλαμάρια τα καθαρίζουμε από την πέτσα τους και από το κοκαλάκι που έχουν στο εσωτερικό τους.
ΥΛΙΚΑ
6 καλαμάρια, μεγάλα
400 γρ. σπανάκι, πλυμένο και καθαρισμένο από τα κοτσάνια
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
¼ του μάτσου άνηθο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
1 στικ σέλερι, ψιλοκομμένο
150 γρ. ρύζι, γλασέ
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
500 γρ. χυμό ντομάτας
200 ml. Νερό
4 κ.σ. ελαιόλαδο για το σοτάρισμα των λαχανικών & έξτρα 20 ml για το μαγείρεμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com