Tartar sauce από τον Γιώργο Τσούλη
Συνταγή για ητν αγαπημένη μας σος!
#tsoulotip: Την πάστα από το αγγουράκι τουρσί, την κάπαρη και το κρεμμύδι μπορούμε να την αποθηκεύσουμε στο ψυγείο για αρκετό καιρό προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο.
ΥΛΙΚΑ
350 γρ. Μαγιονέζα
3 κ.σ. Κάπαρη
3 κ.σ. Αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο
Μισό μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 1/2 κ.σ. Άνηθο, ψιλοκομμένο
Χυμό από μισό lime
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com