Σιμιγδαλένιος χαλβάς με πορτοκάλι και σοκολάτα

#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει εντελώς ο χαλβάς για να τον ξεφορμάρουμε.

ΥΛΙΚΑ

Για το χαλβά:

380 γρ. Σιμιγδάλι ψιλό

250 ml. Ηλιέλαιο

Ξύσμα και χυμό από 2 πορτοκάλια

2 κ.γ. Κανέλα σε σκόνη

1 κ.γ. Γαρύφαλλο, τριμμένο

100 γρ. Κράνμπερις

50 γρ. Φιλέ αμυγδάλου

Για το σιρόπι:

1 lt. Νερό

300 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

Για το σερβίρισμα:

200 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved