Ποντιακά χοιρινά σουβλάκια με ατζίκα και τσατσιμπέλι
#tsoulotip: Δεν βάζουμε αλάτι στη μαρινάδα ώστε να μη σφίξει το κρέας.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα σουβλάκια:
1 κιλό χοιρινή σπάλα, χωρίς κόκκαλο, κομμένη 3x3
3 μέτρια κρεμμύδια, τριμμένα
5 μέτριες ντομάτες, τριμμένες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για τη σάλτσα ατζίκα:
7 πιπεριές Φλωρίνης
½ καυτερή πιπεριά
2 σκ. σκόρδο
1 κ.γ. κόλιανδρο, τριμμένο
¼ του μάτσου κόλιανδρο, φρέσκο
Αλάτι
Υλικά για τη σάλτσα τσατσιμπέλι:
8 μέτριες ντομάτες, κομμένες στα 4
½ κ.γ. κόλιανδρο, τριμμένο
2 σκ. σκόρδο, λιωμένες
½ καυτερή πιπεριά, πολύ ψιλοκομμένη
¼ του μάτσου μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com