Γεμιστά μπιφτέκια με ντομάτα και φέτα
Νέα συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Πιέζουμε πολύ καλά τις άκρες των μπιφτεκιών ώστε να μην ανοίξουν στο ψήσιμο.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
500 γρ. χοιρινός κιμάς
2 μέτριες ντομάτες, κομμένες σε λεπτές ροδέλες
300 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
2 μέτρια αυγά
1 κρόκο από μέτριο αυγό
60 γρ. ελαιόλαδο
40 γρ. μουστάρδα
40 γρ. ketchup
6 γρ. worcester sauce
1 κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. πάπρικα καπνιστή
¼ κ.γ. πιπέρι
Σαλάτα Tabbouleh για το σερβίρισμα
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com