#tsoulotip: Αν κριθεί απαραίτητο, προσθέτουμε λίγο νερό όταν μαγειρεύουμε το κριθαράκι με το κοτόπουλο.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. μπούτι κοτόπουλου
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 στικ σέλερι, ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
½ κιλό κριθαράκι μέτριο
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
400 γρ. ντομάτα κον κασέ (κονσέρβας)
¼ κ.γ. κανέλα , σε σκόνη
¼ κ.γ. γαρύφαλλο , σε σκόνη
2 φύλλα δάφνης
5-6 κσ. ελαιόλαδο
1-1,5 λίτρο ζωμό κοτόπουλου
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com