Κανελόνια με κιμά
Η νέα πρόταση του Γιώργου Τσούλη.
#tsoulotip: Στο σοτάρισμα του κιμά μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε και 100 - 150 ml κόκκινο κρασί.
ΥΛΙΚΑ
Για τον κιμά:
600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
Ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο
1 κιλό έτοιμη σάλτσα ντομάτας
1 πρέζα ζάχαρη
1/2 κ.γ. ξερό βασιλικό
1 καρότο, ψιλοκομμένο
1 συσκευασία κανελόνια
Αλάτι
Πιπέρι
Για τη μπεσαμέλ:
50 γρ. βούτυρο
50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
600 ml γάλα
140 γρ. γκούντα τριμμένη
140 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
1/2 κ.γ. Θυμάρι ξερό
Αλάτι
Πιπέρι
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com