Σαρμαδάκια
Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.
#tsoulotip: Αν χρησιμοποιήσετε αμπελόφυλλα από βάζο πρέπει να τα ξεπλύνετε με αρκετό κρύο νερό.
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. αμπελόφυλλα
120 γρ. λάπαθα, κομμένα σε χοντρά κομμάτια
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 ματσάκια φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1-2σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
250 ml. ελαιόλαδο
400γρ. ρύζι Καρολίνα
400 ml. νερό
1/2 μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο
1/2 μάτσο δυόσμο, ψιλοκομμένο
1/2 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com