Υγιεινό μπολ (Buddha bowl) με γκρανόλα και φρούτα
Τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης;
#tsoulotip: Για να έχει πιο σφιχτή υφή το μείγμα της βάσης μπορούμε να προσθέσουμε 2 παγάκια όταν πολτοποιούμε τα υλικά.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη βάση:
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ. blueberries, παγωμένα
3 κ.σ. μέλι
1 μπανάνα, παγωμένη
1 κ.γ. βούτυρο αμυγδάλου σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.σ. σπόροι τσία
120 ml. γάλα αμυγδάλου
Υλικά για το σερβίρισμα :
3 φράουλες, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες
Μισή μπανάνα, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
Blueberries
3 κ.σ. γκρανόλα
Τριμμένη ινδική καρύδα
Φύλλα δυόσμου
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com