#tsoulotip: Δε χρειάζεται να βράσουμε το κουνουπίδι.Χρησιμοποιώντας γιαούρτι του δίνουμε την κατάλληλη υγρασία ώστε να ψηθεί και να βράσει σωστά μέσα στο φούρνο.
ΥΛΙΚΑ
400 γρ. κουνουπίδι σε μπουκίτσες
1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένο
150 γρ. τυρί gouda, τριμμένο
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com