Μοσχαρίσια τηγανιά
Τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης;
#tsoulotip: Χρησιμοποιούμε κολοκύθι στην τηγανιά μας για ακόμη πιο έντονη γεύση.
ΥΛΙΚΑ
400 γρ. μοσχάρι, κομμένο σε μικρά κυβάκια
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κάθετες λεπτές φέτες
1 κίτρινη πιπέρια, κομμένη σε κάθετες λεπτές φέτες
1 κολοκύθι, κομμένο σε κάθετες λεπτές φέτες
70 γρ. bbq sauce
6 γρ. σόγια sauce
50 ml. κόκκινο κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com