#tsoulotip: Όταν καραμελώνουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο, προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη και το αλάτι για να μας βγάλουν όλη τη γλυκύτητα τους.
ΥΛΙΚΑ
5 φλάσκες μελιτζάνες
500 γρ. ντομάτα, κομμένη σε μικρά κυβάκια
3 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
4 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
½ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη
1 κ.γ. καστανή ζάχαρη
2 κ.γ. κουκουνάρι
400 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
½ του μάτσου μαϊντανό, ψιλοκομμένο
5 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη ξερή για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com