Κοτόπουλο caprese του Γιώργου Τσούλη
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή.
#tsoulotip: Αν δούμε ότι έχει πήξει πολύ η σάλτσα όταν τοποθετήσουμε τις φέτες τυριού, προσθέτουμε λίγο ακόμη νερό.
ΥΛΙΚΑ
4 στήθη κοτόπουλου, χωρίς πέτσα
60 ml. ξύδι βαλσάμικο
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 κ.γ. βασιλικό, ψιλοκομμένο
4 φέτες μοτσαρέλα
250 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
200 ml. νερό
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com