Κοτόπουλο caprese του Γιώργου Τσούλη

Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή.



#tsoulotip: Αν δούμε ότι έχει πήξει πολύ η σάλτσα όταν τοποθετήσουμε τις φέτες τυριού, προσθέτουμε λίγο ακόμη νερό.




ΥΛΙΚΑ

4 στήθη κοτόπουλου, χωρίς πέτσα

60 ml. ξύδι βαλσάμικο

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

2 κ.γ. βασιλικό, ψιλοκομμένο

4 φέτες μοτσαρέλα

250 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση

200 ml. νερό

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι








Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved