Mille feuille με λευκή σοκολάτα και φρούτα
Τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης;
#tsoulotip: Βάζουμε βάρος πάνω από το κάθε φύλλο σφολιάτας ώστε να μη φουσκώσει. Πασπαλίζουμε τα φύλλα με άχνη για να καραμελώσουν τα φύλλα σφολιάτας.
ΥΛΙΚΑ
2 φύλλα σφολιάτας
500 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
500 ml. κρέμα γάλακτος, πλήρης
200 γρ. λευκή σοκολάτα (
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
Αχνή ζάχαρη
Για το σερβίρισμα:
Blueberries
Raspberries
Φράουλες, κομμένες κυδωνάτες
Φύλλα δυόσμου
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com