Χειροποίητα ραβιόλια με σπανάκι

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

#tsoulotip: Σε περίπτωση που το ζυμάρι κολλάει κατά τη διάρκεια που το ανοίγουμε, το πασπαλίζουμε με λίγο σιμιγδάλι.




ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη ζύμη:

250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ

2 μέτρια αυγά

1 κρόκο αυγού

25 ml. ελαιόλαδο

1 πρέζα αλάτι

250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό, για το άνοιγμα των ζυμαρικών

Υλικά για τη γέμιση:

125 γρ. σπανάκι

120 γρ. μασκαρπόνε

1 μέτριο αυγό

10 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Για την κρέμα:

250 γρ. κρέμα γάλακτος

100 γρ. λιαστή ντομάτα







Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved