Μαρεγκάκια (Μπεζέδες)
Είναι ελαφρύ γλυκό και εύκολο.
#tsoulotip: Ανάλογα το φούρνο, μπορεί να πάρει περισσότερο ή λιγότερο για να ψηθεί η μαρέγκα. Σε περίπτωση που πάρει γρήγορα χρώμα η μαρέγκα χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 100 βαθμούς.
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
250γρ. ζάχαρη άχνη
250γρ. ασπράδι αυγού
2 πρέζες αλάτι
Χρώματα ζαχαροπλαστικής (πράσινο, κίτρινο, μπλε)
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com