#tsoulotip: Η φωτιά όταν ψήνουμε τα κεμπάπ πρέπει να είναι μέτρια προς δυνατή ώστε να ψηθούν σωστά και να μη βράσουν.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. κιμά από στήθος κοτόπουλου
40 ml. ελαιόλαδο
2 κ.γ. ρίγανη ξερή
20 γρ. φρυγανιά τριμμένη
½ κ.γ. κύμινο σε σκόνη
½ κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
1 κ.γ. ξερό κρεμμύδι
½ κ.γ. μπούκοβο σε σκόνη
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
1 μέτριο αυγό
½ του μάτσου μαϊντανό, ψιλοκομμένος
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το σερβίρισμα:
Πίτες ολικής
2 ντομάτες, κομμένες στη μέση και σε λεπτές κάθετες
200 γρ. γιαούρτι
2 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα στη μέση και σε λεπτές κάθετες φέτες
½ του μάτσου μαϊντανό, χοντροκομμένο
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com