#tsoulotip: Μπορούμε να πασπαλίσουμε με κανέλα τα μήλα πριν ρίξουμε τη γέμιση για έξτρα άρωμα και μυρωδιά.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για την τάρτα:
150 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ και έξτρα για το πασπάλισμα
80 γρ. Βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
60 γρ. Ζάχαρη άχνη
1 Κρόκος αυγού
20 ml. Νερό
Υλικά για τη γέμιση:
230 γρ. Φιλέ αμυγδάλου
125 γρ. Βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
120 γρ. Ζάχαρη άχνη
2 κ.σ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
4 κ.σ. Γάλα πλήρες
3 Πράσινα μήλα, κομμένα στη μέση και σε λεπτές κάθετες φέτες
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com