#tsoulotip: Αφήνοντας το κρέας να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου μαγειρεύετε πιο γρήγορα και σωστά.
ΥΛΙΚΑ
2 κιλά αρνίσια παϊδάκια
10 γρ. σκόρδο ψιλοκομμένο
3 κ.γ. δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
3 κ.γ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
50 ml ελαιόλαδο
1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
Χυμό από μισό λεμόνι
1 κ.γ. ζάχαρη καστανή
1 κ.γ. κόλλιανδρο σπασμένο
1 αστεροειδή γλυκάνισο
Μουστάρδα, για το σερβίρισμα
Λεμόνι για το σερβίρισμα
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com