Μπουρεκάκια με ζαμπόν και τυρί
Η νέα πρόταση του Γιώργου Τσούλη
#tsoulotip: Βάζουμε τη μεμβράνη στη μπεσαμέλ για να μην δημιουργηθεί πέτσα στην επιφάνειά της. 2. Πρέπει να έχει κρυώσει πολύ καλά η γέμιση για μην πανιάσει το φύλλο.
ΥΛΙΚΑ
8 φύλλα κρούστας
300 ml γάλα, πλήρες
40 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
40 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. τυρί gouda, τριμμένο
200 γρ. ζαμπόν, ψιλοκομμένο
1 αυγό, medium
1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο, για το άλειμμα
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com