Ψαρονέφρι με μήλα και κρεμμύδια
Μια νόστιμη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη.
#tsoulotip: Σε περίπτωση που δεν έχουμε μεγάλη κατσαρόλα, ρίχνουμε το κρέας σε δόσεις για σοταριστεί καλά και να μη βράσει.
ΥΛΙΚΑ
700 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
2 μέτρια κόκκινα μήλα, κομμένα κυδωνάτα στα 6
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε κυδωνάτες φέτες
80 ml νερό, ζεστό
100 ml βινεγκρέτ βαλσάμικο (ΘΑ ΜΠΕΙ LINK)
Ελαιόλαδο
½ κ.γ. αλάτι
¼ κ.γ. πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com