#tsoulotip: Ρίχνουμε σιγά-σιγά τις κουταλιές στο αυγολέμονο για να μην κόψει.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχάρι ελιά, κομμένο σε χοντρά κομμάτια
1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο
1 ματσάκι σέλινο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
½ ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
700 γρ. μαρούλι, χοντροκομμένο
100 ml λευκό κρασί
1 lt. ζωμό, βοδινό
2 κ.σ. αλεύρι, γ.ο.χ.
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Για το αυγολέμονο:
3 αυγά medium, χωρισμένο τον κρόκο από το ασπράδι
1 κ.σ. κορν φλάουρ
Χυμό από 2 λεμόνια
1 πρέζα αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com