#tsoulotip: Το ηλιέλαιο στο οποίο θα τηγανίσουμε τα σνίτσελ δεν πρέπει να καίει πάρα πολύ για να τηγανιστεί σωστά και να μην καεί το πανάρισμα. (Αν έχετε θερμόμετρο η ιδανική θερμοκρασία του ηλιέλαιου είναι στους 180 βαθμούς)
ΥΛΙΚΑ
600 γρ. χοιρινό τρανς, κομμένο σε λεπτές φέτες
300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
3 αυγά, medium
50 ml γάλα, πλήρες
1 κ.σ. μουστάρδα
400 γρ. ψωμί του τοστ, θρυμματισμένο πολύ καλά
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα:
Πατάτες wedges, τηγανισμένες
Κέτσαπ
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com