Chips πατάτας
Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.
#tsoulotip: Βάζουμε τις πατάτες σε πάγο για να γίνουν ακόμα πιο τραγανες όταν τις τηγανίσουμε. Προσοχή να μην κολλήσουν οι πατάτες μεταξύ τους όταν τηγανίζουμε.
ΥΛΙΚΑ
7 μέτριες πατάτες, με τη φλούδα τους
Παγάκια
4 κ.γ. αλάτι, χοντρό
1½ κ.γ. πιπέρι
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για τη σάλτσα:
200 γρ. γιαούρτι
100 ml ξινόγαλο
2 κ.σ. άνηθο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com