#tsoulotip: Δε ρίχνουμε το κρεμμύδι στο multi μαζί με άλλα υλικά, για να μην βγάλει την υγρασία του.
ΥΛΙΚΑ
Για τους ρεβυθοκεφτέδες:
500 γρ. ρεβύθια
Μισό κρεμμύδι, μικρό, πολύ ψιλοκομμένο
3 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
1½ κ.σ. αλεύρι, γ.ο.χ.
1¾ κ.γ. αλάτι
2 κ.γ. κύμινο, τριμμένο
1 κ.γ. κόλιανδρο
1/4 κ.γ. πιπέρι
1 πρέζα τριμμένο κάρδαμο
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για τη σάλτσα:
500 γρ. ντομάτα κονκασέ
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
¼ κ.γ. μπαχάρι, τριμμένο
½ κ.γ. πιπέρι καγιέν
1 φύλλο δάφνης
1 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο
100 ml νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com