Μοσχαράκι κοκκινιστό με χυλοπιτάκια

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

#tsoulotip: Αν χρειαστεί νερό όταν ρίξουμε τις χυλοπίτες, προσέχουμε να είναι ζεστό.




ΥΛΙΚΑ

1 kg μοσχάρι ελιά, κομμένο σε κύβους

500 γρ. χυλοπιτάκι

1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

6-7 κ.σ. ελαιόλαδο

½ κ.σ. πελτέ

1 ξυλάκι κανέλας

½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο

3 φύλλα δάφνης

1 κύβο ζωμό βοδινού

400 γρ. ντομάτα κονκασέ

180 ml κόκκινο κρασί

1 lt. νερό

Αλάτι

Πιπέρι




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved