Μοσχαράκι κοκκινιστό με χυλοπιτάκια
Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.
#tsoulotip: Αν χρειαστεί νερό όταν ρίξουμε τις χυλοπίτες, προσέχουμε να είναι ζεστό.
ΥΛΙΚΑ
1 kg μοσχάρι ελιά, κομμένο σε κύβους
500 γρ. χυλοπιτάκι
1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.σ. πελτέ
1 ξυλάκι κανέλας
½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο
3 φύλλα δάφνης
1 κύβο ζωμό βοδινού
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
180 ml κόκκινο κρασί
1 lt. νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com