Σούπα με κολοκυθάκια
Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη
#tsoulotip: Ρίχνουμε τα μυρωδικά στο τέλος για να μη μαυρίσουν.
ΥΛΙΚΑ
800 γρ. κολοκυθάκια, κομμένα στη μέση και σε ροδέλες
1 κρεμμύδι μέτριο, χοντροκομμένο
1 σκ. σκόρδο, σπασμένη
3 μικρές πατάτες, κομμένες σε κυβάκια
1 lt ζωμό λαχανικών
150 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
1 κ.σ. βασιλικό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Κρουτόν, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com