Σαλάτα με πλιγούρι
Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.
#tsoulotip: Αν θέλουμε, μπορούμε να καβουρδίσουμε το πλιγούρι για να γίνει πιο τραγανό.
ΥΛΙΚΑ
150 γρ. πλιγούρι
½ αγγούρι, κομμένο στη μέση και σε ροδέλες
1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια
6 ντοματίνια, κομμένα στα 4
½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
50 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα
50 γρ. ελιές, κομμένες σε ροδέλες
¼ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
¼ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο
Χυμό από 1 λεμόνι
2 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
4 κ.σ. ελαιόλαδο
300 ml νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com