#tsoulotip: Για να δέσει πιο εύκολα η σάλτσα, θα πρέπει να έχουν εξατμιστεί τα περισσότερα υγρά όταν θα ρίξουμε τη κρέμα γάλακτος.
ΥΛΙΚΑ
2 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε κύβους 3Χ3εκ.
1 κρεμμύδι, κομμένο σε κάθετες φέτες
½ κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κάθετες φέτες
½ κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κάθετες φέτες
100 γρ. χαλούμι, κομμένο σε κυβάκια
½ κ.γ. ρίγανη, ξερή
½ κ.γ. πάπρικα καπνιστή
25 γρ. συμπυκνωμένο ζωμό βοδινού
100 ml νερό
150 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com