Γαρίδες με κανταΐφι
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή!
#tsoulotip: Δε βάζουμε πολύ κανταΐφι στις γαρίδες, γιατί θα ανοίξουν και δε θα ψηθούν σωστά.
ΥΛΙΚΑ
400 γρ. γαρίδες με κέλυφος
200 γρ. κανταΐφι
2 αυγά, large
½ κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
¼ κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα:
Sweet Chilly Sauce
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com