#tsoulotip: 1. Κανονικά οι σεφταλιές γίνονται με χοιρινό κιμά, απλά για να δώσουμε ένα πιο ωραίο άρωμα, προσθέσαμε και αρνίσιο κιμά. 2. Δε βάζουμε λάδι στο τηγάνι, διότι θα βγάλει πολύ η μπόλια από μόνη της.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. χοιρινό κιμά
500 γρ. αρνίσιο κιμά
1 ντομάτα, τριμμένη
1 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
½ κ.γ. κανέλα, τριμμένη
1.200 γρ. χοιρινή μπόλια
Χυμό από 2 λεμόνια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com