Μοσχάρι προκάδο

Μία κλασσική κεφαλλονίτικη συνταγή που είμαι σίγουρος πως θα λατρέψετε!

Μοσχάρι προκάδο

#tsoulotip: Αλευρώνουμε το τυρί για να μη χυθεί στο ψήσιμο.




ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη για σνίτσελ

200 γρ. κασέρι, κομμένο σε φέτες

2 μεγάλες ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια

1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

1 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

½ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο

100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

500 ml ζωμό βοδινό

260 ml λευκό κρασί

100 ml ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι




Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved