Μοσχάρι προκάδο
Μία κλασσική κεφαλλονίτικη συνταγή που είμαι σίγουρος πως θα λατρέψετε!
#tsoulotip: Αλευρώνουμε το τυρί για να μη χυθεί στο ψήσιμο.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη για σνίτσελ
200 γρ. κασέρι, κομμένο σε φέτες
2 μεγάλες ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
½ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο
100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
500 ml ζωμό βοδινό
260 ml λευκό κρασί
100 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com