Πέτουλες
Ένα παραδοσιακό πιάτο που μπορεί να συναντήσει κανείς τόσο στη Μεσσηνία, όσο και στη Βορειοδυτική Ελλάδα.
#tsoulotip: Αν θέλουμε να βγουν πιο αφράτες οι πέτουλες, μπορούμε να αφήσουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες.
ΥΛΙΚΑ
180 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
150 ml γάλα, πλήρες
150 ml ελαιόλαδο
2 κ.γ. baking powder
4 αυγά medium, σε θερμοκρασία δωματίου
1 πρέζα αλάτι
Για το σερβίρισμα:
300 γρ. ανθότυρο
Μέλι
Ρίγανη φρέσκια
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com