Πέτουλες

Ένα παραδοσιακό πιάτο που μπορεί να συναντήσει κανείς τόσο στη Μεσσηνία, όσο και στη Βορειοδυτική Ελλάδα.

#tsoulotip: Αν θέλουμε να βγουν πιο αφράτες οι πέτουλες, μπορούμε να αφήσουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες.




ΥΛΙΚΑ

180 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

150 ml γάλα, πλήρες

150 ml ελαιόλαδο

2 κ.γ. baking powder

4 αυγά medium, σε θερμοκρασία δωματίου

1 πρέζα αλάτι

Για το σερβίρισμα:

300 γρ. ανθότυρο

Μέλι

Ρίγανη φρέσκια




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved