Μοσχάρι στιφάδο
Ένα κλασσικό χειμωνιάτικο φαγητό, ζουμερό και γεμάτο οικογενειακές στιγμές!
#tsoulotip: Σοτάρουμε το κρέας σε δόσεις για να μην βράσει και να πάρει ωραίο χρώμα.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε κομμάτια διαστάσεων 7Χ7εκ.
800 γρ. κρεμμύδια, για στιφάδο
4 ντομάτες, ψιλοκομμένες
¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο
¼ κ.γ. μπαχάρι, τριμμένο
¼ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο
2 φύλλα δάφνης
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
150 ml κόκκινο κρασί
600 ml ζωμό βοδινού
3 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα:
Πατάτες τηγανητές
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com