#tsoulotip: Για να σιροπιαστεί σωστά το γλυκό, πρέπει τόσο το σάμαλι όσο και το σιρόπι να είναι ζεστά.
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. σιμιγδάλι, χοντρό
250 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
340 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
110 ζάχαρη, κρυσταλλική
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
1 κ.γ. baking powder
30 αμύγδαλα, χωρίς φλούδα
½ κ.γ. μαστίχα, τριμμένη
Για το σιρόπι:
450 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
400 ml νερό
Χυμό από μισό λεμόνι
Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com