#tsoulotip: Αν ο πουρές κολοκύθας έχει πολλή υγρασία και το μείγμα είναι αρκετά υγρό, προσθέτουμε λίγο αλεύρι.
ΥΛΙΚΑ
380 γρ. αλεύρι, ολικής
130 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
130 γρ. δάκρυα σοκολάτας
50 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
50 γρ. ζάχαρη, καστανή
1 αυγό, medium σε θερμοκρασία δωματίου
½ κ.γ. μαγειρική σόδα
½ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο
¼ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο
1 πρέζα τζίντζερ, τριμμένο
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com