#tsoulotip: Μουλιάζουμε το κανταΐφι για να φουσκώσει και να γίνει πιο αφράτο.
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φύλλο κανταΐφι
300 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
300 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
50 γρ. σαλάμι αέρος, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
1 lt γάλα, πλήρες
6 αυγά, medium
2 κ.σ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου + extra για το άλειμμα
½ κ.σ. πάπρικα, καπνιστή
1 κ.σ. ρίγανη, ψιλοκομμένη
30 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com