Κνάφε
Ένα λιβανέζικο κιουνεφέ που θα λατρέψετε!
#tsoulotip: Για να μείνει τραγανό το κανταϊφι πρέπει να είναι κρύο και το γλυκό καυτό.
ΥΛΙΚΑ
Για τη βάση:
½ πακέτο φύλλο κανταΐφι
90 γρ. πάνκο
230 γρ. βούτυρο, λιωμένο
120 ml σιρόπι
Για τη γέμιση:
230 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
480 ml γάλα
40 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
Για το σιρόπι:
300 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
200 ml νερό
1 κ.σ. χυμό λεμόνι
2 κ.γ. ανθόνερο
Για το σερβίρισμα:
Φιστίκι Αιγίνης, σπασμένα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com