Ταλιατέλες με τόνο και κάπαρη
Μία πανεύκολη και γεμάτη αρώματα μακαρονάδα που θα λατρέψετε όλοι σας!
#tsoulotip: Τηγανίζουμε την κάπαρη για να γίνει τραγανή
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. ταλιατέλες
270 γρ. τόνο, σε κονσέρβα
30 γρ. κάπαρη
½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
7 γρ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο
50 ml ελαιόλαδο
Χυμό + ξύσμα από μισό λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
Σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com