#tsoulotip: 1. Δεν πρέπει να καίει πολύ το λάδι για να μην καούν τα cannoli. 2. Αλείφουμε τα cannoli με νερό για να μην ανοίξουν κατά το τηγάνισμα.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ + extra για το άνοιγμα της ζύμης
2 αυγά, medium
1 κρόκο αυγού
25 ml ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για την κρέμα:
250 ml γάλα, πλήρες
25 γρ. κορν φλάουερ
2 κρόκους
50 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
25 γρ. βούτυρο, παγωμένο
200 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης (για τη σαντιγί)
Για το σερβίρισμα:
Φιστίκια Αιγίνης, θρυμματισμένα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com