Συνταγή για ρεβιθόρυζο από τον Γιώργο Τσούλη
Μια υγιεινή και πανεύκολη συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια!
#tsoulotip: Σε περίπτωση που δε θέλουμε να μουλιάσουμε τα ρεβίθια για 1 μέρα, μπορούμε να τα αφήσουμε σε ένα μπολ με βραστό νερό για 5-6 ώρες καλύπτοντας το με μεμβράνη.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. ρεβίθια
200 γρ. ρύζι, γλασέ
1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
1 στικ σέλερι, ψιλοκομμένο
Χυμό από 1 λεμόνι
2 lt ζωμό λαχανικών
1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com