Συνταγή για χοιρινό με ελιές, κάπαρη και ντοματίνια από τον Γιώργο Τσούλη
Ένα απλό πιάτο, τόσο λαχταριστό και γεμάτο αρώματα που είμαι σίγουρος πως θα το λατρέψετε!
#tsoulotip: Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε νερό για να μην σβολιάσει όταν το ρίξουμε στη σάλτσα.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι, κομμένο σε φέτες πάχους 1,5εκ.
150 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
50 γρ. ελιές, κομμένες σε ροδέλες
40 γρ. κάπαρη
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κ.γ. worcestershire sauce
50 ml λευκό κρασί
Χυμό από 1 λεμόνι
½ κ.σ. κορν φλάουρ
150 ml νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com