Συνταγή για άδανα κεμπάπ από τον Γιώργο Τσούλη
Συνταγή από τον τουρκικό νότο για τα πιο νόστιμα πικάντικα κεμπάπ που έχετε δοκιμάσει.
#tsoulotip: Αν θέλουμε να κάνουμε πιο ελαφριά τα κεμπάπ, μπορούμε πρώτα να σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. κιμά αρνίσιο
250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 σκ. σκόρδο, λιωμένες
1+½ κ.γ. γάλα, πλήρες
2 κ.γ. μπούκοβο
2 κ.σ. νερό
2 κ.γ. ρίγανη, ξερή
1 κ.σ. πάπρικα καπνιστή, σε σκόνη
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.γ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
Ντομάτα, κομμένη στη μέση και σε λεπτές κάθετες φέτες
Κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
Μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com