Συνταγή για σάλτσα βουτύρου με σπαράγγια και αυγό ποσέ από τον Γιώργο Τσούλη
Ιδανική συνταγή για πρωινό και brunch που θα πάθετε ζαβλαμά.
#tsoulotip: Όταν σοτάρουμε και λιώνουμε το βούτυρο, πρέπει να έχουμε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για να μην κάψει.
ΥΛΙΚΑ
400 γρ. σπαράγγια, καθαρισμένα
200 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.γ. χυμό λεμονιού
½ κρεμμύδι ξερό, πολύ ψιλοκομμένο
1 κ.σ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
1 αστεροειδή γλυκάνισο
50 ml λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ψωμί, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com